Egyedi információtechnológiai szoftverek

Adat, információ, döntés

Ön az adatokat adja mi a technológiát.

Merjen dönteni!

Tekintse meg termékeinket!
Kik vagyunk?
Vállalkozásunk 2013 februárjában alakult, egy informatikai területen sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat által. Évek óta sikeresen működő vállalkozásunk titka, hogy csapatunkban megtalálhatóak a 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező grafikusok és fejlesztők, akik a tudásukkal a rendszereink stabilitásáért felelnek, de jelen vannak a pályakezdő fiatal kollégák is, akik az innovációt hordozzák magukban. Néhány infó rólunk:
• Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat.
• Saját fejlesztésű integrált vállalatirányítási rendszer.
• Komplex szolgáltatás. Működési környezet biztosítása, tanácsadás, support.
• Egyedi, testreszabott megoldások.
• Továbbfejlesztési lehetőség, mobilitás, rugalmasság és kontrolling.
• Integrálhatóság
• Országos jelenlét.

Néhány gondolat a rendszereinkről:

Vezetői döntés támogató rendszerek

Rendszereink alap filozófiája, hogy minden felrögzített adat lekérdezhető és kiíratható. Arra törekszünk, hogy naprakész döntés támogató információkat nyújtsunk az illetékes kollégák számára lekérdezések, statisztikák, kimutatások formájában.

Teljesítménynövekedés, biztos fejlődés

Egy bizonyos nagyság után minden cég életében eljön a pillanat, amikor az addig szigetszerűen kezelt folyamataikat egy integrált rendszerben szeretnék látni és menedzselni. Egyedi rendszereink használatának köszönhetően, partnereink teljesítmény és eredménynövekedésre számíthatnak.

Kapacitástervezés és maximalizálás

Minden cég életében fontos a hatékonyság. Ennek elérése érdekében a kapacitástervezés és maximalizálás az egyik legfontosabb terület. Ez a gyártó cégek esetében nagyon szűk keresztmetszet tud lenni. Egyedileg testreszabott célszoftvereinkkel a csúcsra járathatja cégét.

Rugalmas rendszer integráció

Napjainkban alap elvárás egy integrált ügyviteli szoftverrel kapcsolatban a rugalmasság és a nyitottság. Egyedi fejlesztéseinknek köszönhetően képesek vagyunk adatokat adni és fogadni más vállalati szoftverektől.