EGYEDI GYÁRTÁS TERVEZÉS

InfoGrid Fashion

A vállalatirányítási és termelésmenedzsment rendszer lehetővé teszi modellek definiálását, amelyeket a felhasználók szabadon meghatározott időszakokhoz köthetnek, valamint csoportokba rendezhetnek. A modellmeghatározás folyamata során tetszőleges számban hozhatók létre modellvariációk. A modellvariációk kezelése során összetevőként megadható a ruhához használt alapanyag, a bélés és díszítő is. Az alapanyag színei és a dessin szintén beállítható paraméter a rendszerben. Az egyes modellvariációk esetén a hozzájuk tartozó műveleti leírások is a felhasználók (technikusok) által szabadon alakíthatók. A műveletek csoportosíthatók, valamint különböző típusú normaidők rendelhetők hozzájuk.

A rendszer standard moduljai ellátják a termeléshez szükséges anyagellátás funkcióit is, azaz az alapanyag-bevételezés és -készletezés feladatait. A termelési folyamatok tervezése során a termelési utasítások és a szortiment összeállítását egy speciális modul támogatja. A termelési utasítások generálása végekhez kötött. Az azok által biztosított anyagmennyiségre építve teszi lehetővé a termelési mennyiségek meghatározását.

Természetesen az elkészített, legyártott ruhadarabok szállítását, készletközi mozgatását szállítólevél bizonylattal kíséri végig a rendszer. A szállítólevél-kezeléssel az üzemből a készáru-raktárba, majd onnan az üzletekbe történő kiszállítás is nyomonkövethető. A rendszer kereskedelmi funkciói a késztermékek árazását, árváltozásait és az eladási eseményeket kezelik.