Vállalati mobil applikáció

InfoGrid App

Az InfoGrid App applikáció olyan kereskedelmi tevékenységet támogató applikáció, mellyel a nagykereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozás a viszonteladó partnerei számára tud biztosítani azonnali tájékoztatást az éppen aktuális kereskedelmi kedvezményeiről.

A nagykereskedő kedvezményes vásárlási csomagokat állíthat elő a rendszer adminisztrációs moduljában, majd azt közvetlenül elküldheti - akár időzített módon - a partnerei számára az applikáción keresztül. A viszonteladó partnerek így mindig pontos tájékoztatást kaphatnak az éppen számukra leginkább megfelelő akciókról, kedvezményekről és kampányokról. Természetesen a kapott ajánlatok megrendelésére azonnali lehetőség nyílik az applikációban.

Amennyiben a viszonteladó egyéb beszerzési szándékkal rendelkezik, akkor számára lehetőség nyílik a teljes termékpaletta böngészésére, valamint a beállított rendelési mennyiségektől és a választott fizetési opcióktól függő kedvezményes áron történő rendelésre is.

Az applikáció lehetőséget biztosít az egyedi ajánlatkérésre is, ahol a felhasználó (viszonteladó) az általa beállított vásárlási paraméterekre vonatkoztatva veszi fel a kapcsolatot a nagykereskedővel a rendszeren belül.

A megoldás lehetőséget ad marketing kampányok támogatására is, kihasználva a
mobileszközök adta lehetőségeket.